Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Osmangazi Özel İdare İlkokulu

Telefon : 0224 2342233
Belgegeçer : 0 224 2323523
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bursaozelidareilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Alemdar Mah. 1.Cengiz Topel Sk. No5/7 16190 Osmangazi / BURSA
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri Doğrultusunda;Öğrenme İçin Hertürlü Fırsatın Sağlandığı,Bilgili,Becerili ve İyi Bir Ahlaka Sahip Nitelikli Öğrencilerin Yetiştirildiği,Tercih Edilen Bir Okul Olmaktır.
MİSYON : Sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,insanı,milli ve ahlakı değerlerle donanmış,ülkesine yararlı,okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren,görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :31
Öğrenci :675
Derslik :10
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4662
Öğretim Şekli :ikili
Saatler : 07:40 17:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Belediye Otobüsü durağına 200m,metro durağına 900m mesafededir.
Yerleşim Yeri : Alemdar Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okullar arası futbol müsabakalarına katılım.Zeka oyunlarından mangala müsabakalarına katılım.Bireysel Jimnastik ve yüzme müsabakalarına katılım yapılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Suriyeli öğrencilerin entegrasyonu ile ilgili ,akıl oyunlarını geliştirme ile ilgili ,aile ,çocuk ve okul kaynaşması ile ilgili projeler hazırlanıp uygulanmıştır. Okulumuzda eTwinning Proje Çalışmaları Yürütülmektedir.
Yazdır :